• Partner belépés
  • |
  • Felhasználói név:
  • Jelszó:
  • Belépés

Cégünkről

 Az R.A. Trade Kft 1990-ben alakult, mint a világ egyik vezető cége, a japán EPSON vállalat első hivatalos kelet-európai nagykereskedője.
1992 óta szórakoztató elektronikai termékek importjával és nagykereskedelmével is foglalkozik a cég.

Az R.A.Trade Kft. jelenleg Budapest nyugati kapujában, az M1-M7 autópálya mellett speciálisan a nagykereskedelmi tevékenységhez kialakított igényes, igen jól felszerelt, korszerű telephelyen működik.                    
A 100%-ban magántulajdonú R.A.Trade jelenleg több mint 40 főt foglalkoztat, és mintegy 1000 kiskereskedővel áll napi kapcsolatban.

Az R.A.Tade Kft kizárólag eredeti forrásokból származó, így garantált minőségű termékeket, illetve kellékanyagokat forgalmaz.

Sikerünk egyik legfontosabb alappillére a sokéves tudatos fejlesztő munkával kiépített állandó kereskedő partneri hálózat, éppen ezért alapvető feladatunknak tekintjük a hosszú távú kapcsolatok ápolását. Jelenleg az ország minden pontján rendelkezünk kiváló szakmai tudású viszonteladókkal, retail- és szervizpartnerekkel.

Cégünk tevékenységének fő területei:

  számítástechnikai eszközök kereskedelme,

  számítástechnikai szakszerviz szolgáltatás

  szórakoztató elektronikai eszközök kereskedelme,
     háztartási eszközök, készülékek kereskedelme, valamint

  kiemelten nagy volumenű értékesítés (tenderek, speciális igények kiszolgálása).

Tájékoztató az elektromos és elektronikus hulladékok kezeléséről

 

Tisztelt Partnereink, vásárlóink!

 

Az általunk forgalmazott, hulladékká vált elektromos, elektronikus termékeket elkülönítetten kell gyűjteni, a települési hulladékkal együtt nem helyezhető el azonos gyűjtőedényben, települési hulladékként nem ártalmatlanítható.

Cégünk a hulladékká vált elektromos, elektronikus termékeket a forgalmazó cégek közreműködésével térítésmentesen átveszi és a megfelelő hulladékkezelő cégnek hasznosítás, feldolgozás céljából átadja.

A hulladékká vált elemeket, akkumulátorokat ugyancsak elkülönítetten kell tárolni és az üzletekben elhelyezett gyűjtőedényekbe kell behelyezni.

Amennyiben az általunk forgalmazott, hulladékká vált elektromos, elektronikus termékekkel kapcsolatosan kérdésük lenne hívják 06-23-502 800 -as telefonszámot!

 

Kérjük segítségüket, hogy a fent említett hulladékok a megfelelő helyre kerüljenek!!

 

                                   2040 Budaörs Törökbálinti u.23.